Betting innen motorsport

Sportsbetting er aktiviteten av å forutsi sportsresultater og plassere en innsats på utfallet. Frekvensen av sportsspillet varierer etter kultur, med det store flertallet av innsatser blir plassert på forening fotball, amerikansk fotball, basketball, baseball, hockey, motorsykling, auto racing, blandet kampsport og boksing på både amatør- og profesjonelle nivåer.

I denne artikkelen skal vi ta for oss motorsport betting

Motorsport er en av de eldste konkurransene i verden. Så snart biler ble oppfunnet, var det folk som var villige til å se løp. Med dette ønsket kom sjåfører, og til slutt betting. Spill på motorsporter kan være svært spennende. Motorsport treffer mange av de mest tiltrekkende elementene i hesteveddeløp og kombinerer dem med uovervinnelig teknologi og fart. Enten du er i Europa eller USA, er racing en stor del av din lokale sportsverden, og det er ikke uten grunn.

Motorsykler, Formel 1, NASCAR og alt imellom kan spilles på, både i sportsbøker og på nettet. Dine valgmuligheter vil variere mye avhengig av hvor du bor. NASCAR er generelt en av de eneste motorsportseriene som er tilgjengelige i USA, mens Formel 1 er gjerne mer populær utenfor USA. Unntakene til disse begrensningene i tilgjengelighet finnes i store arrangementer som Indianapolis 500.

Det er ikke mange måneder siden en ung tilskuer omkom på motorcrossbanen i Norge.

Mesteparten av racing som kan tippes på, foregår på asfalt, men det finnes også noen utenfor den banede arenaen som kan satses på. I likhet med omtrent enhver sport og liga, vil du finne det beste utvalget og de beste oddsene når du satser på racing online. Hvis du befinner deg utenfor USA og har en lokal sportsbetting butikk, kan du imidlertid ha like mange alternativer tilgjengelig.

Ulike typer av racing i dag er nesten uendelig, men listen over løp der du faktisk kan satse på hendelser, er mye kortere. Motocross, Formula 1, IndyCar, Le Mans og NASCAR er noen av de mest kjente og mest tilgjengelige seriene når det gjelder racing-spill. De er gjerne ikke like store som NFL, NHL eller MLB er i USA, men de er godt kjent over hele verden.

Det er flere forskjellige måter du kan satse på racing. Siden racing er en individuell sport og ikke en lagsport, så må bookmakere være litt mer kreative i satsingsalternativene som blir gjort tilgjengelig. Match racing er den mest populære måten å gjøre spillene mer “jevne” og enkle å følge.

Å satse på en faktisk vinner i racing er veldig vanskelig å gjøre, men det lønner seg mye mer enn å velge vinnerne i andre idretter. Siden de fleste idretter er lag mot lag, vil du sjelden se store odds for å velge en vinner, selv om de er en underdog. I racing, siden det ofte er 20, 30 eller til og med 40+ konkurrenter, kan det hende at en vinner betaler betydelige utbytter. Helt tilfeldige NASCAR-sjåfører har for eksempel vanligvis 50/1 eller 100/1 for å vinne et gitt løp, og deres odds for å vinne mesterskap kan være enda mindre.

Popularitet av betting innen motorsport

Racing er definitivt ikke den mest populære form for sportsspill, spesielt når man sammenligner med hesteveddeløp, som vi vurderer som en egen ting helt og holdent. Når det er sagt så er nøkkelen til suksess å finne underdogene med en rimelig sjanse til å vinne. De aller fleste fans, vil bare satse på de mest sannsynlige vinnerne eller deres favorittsjåfører, og man kan dra nytte av dette ved å satse på underdogsene.